Select Page

Mesón del Conde

En un enclavament privilegiat en el cor del Empordà, al costat de les Ruïnes d’Empúries, a uns 20 minuts de Figueres i de l’aeroport de Girona, es troba El Mesón del Conde.

Una casa pairal construïda en 1878 amb l’estil arquitectònic de l’època que contrasta amb un interior totalment reformat i acomodat per a celebrar banquets, presentacions de producte, reunions d’empresa i celebracions de gal·la.

En un entorn incomparable i lluny del lloc habitualde treball, en Mesón del Conde trobarà l’ambient ideal per a reunions disteses al marge dels estrictes horaris laborals i les presses.

Amb més de 50 anys d’experiència la família Vázquez ja compta amb dos restaurants a Catalunya, el Meson del comte a la Costa Brava, i la Fonda Can Portell, a Barcelona. A més, també compta amb Can Salsa Fi, un projecte de cuina de cinquena gamma que trasllada l’essència de la cuina tradicional per gaudir-la des de casa.

La nostra família ens lliurem en cos i ànima a la nostra feina per satisfer els paladars més exigents. La nostra cuina basada en la cuina tradicional catalana, ens diferencia i cal destacar plats com els cargols a la llauna, els calçotades, la tradicional escalivada, rovellons a la brasa, la nostre espectacular espatlleta de xai desossada, etc.

MESÓN DEL CONDE

Plaça Major, 4 – 17130 Sant Martí d’Empúries, L’Escala – Girona

Telf. 972 77 03 06
Telf: 972 77 32 35

HORARIS

DE DILLUNS A DIUMENGE DE 10:00h a 16:00h i de 18:30h a 22:30h

RESERVAS | BOOKINGS | RÉSERVATIONS